Matematiikan laitoksen kotisivut ovat muuttaneet uuteen osoitteeseen toukokuussa 2011:

http://www.tut.fi/fi/tietoa-yliopistosta/laitokset/matematiikka/

Tätä sivustoa ei enää päivitetä.

Etusivu » Matematiikan opettajille

Matematiikan opettajille

Torstai, 16.10.2008 - 13:33

Matematiikan opettajien täydennyskoulutustapahtuman tarkoitus on tuoda innostavaa materiaalia matematiikan opetukseen ja esitellä uusi koulukohtainen syventävä kurssi “Matematiikka tieteiden kuningatar ja palvelija”. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden helpottaa korkeakouluopintojen aloittamista.

Käymme läpi kädestä pitäen tietokoneella matematiikan tietokoneohjelmistoja. Esittelemme kurssiin liittyvien sovelluksien matematiikkaa: mm. Googlen toimintaperiaate, GPS-paikannus, tietokonegrafiikka ja MP3-pakkaustekniikka.

Matematiikka tieteiden kuningatar ja palvelija kurssin sisällöstä vastaavat TTY:n matematiikan opettajat yhteistyökoulujen opettajien kanssa. Yhteistyökouluja ovat Etelä-Tapiolan lukio, Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun lukio, Hervannan lukio, Kaurialan lukio, Tampereen normaalikoulun lukio ja Valkeakosken lukio, joissa kokeilukurssiin osallistuu lukuvuonna 2008-2009 noin 80 lukiolaista. Kurssiin on valmistumassa uusi kirja. Lukuvuonna 2009-2010 kurssia voi tarjota kaikissa lukioissa, ammattikorkeakouluissa sekä kesäyliopistoissa. Pyrimme osaltamme tukemaan uuden kurssien opettajia verkkosivujen kautta ja tekemällä kurssiin opettajan oppaan.

Projektia rahoittaa Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö. Projekti on mukana opetushallituksen Tiede ja Teknologia -hankkeessa.

TERVETULOA!

Tapahtuma-aika:    14.11.2008 klo 13:00  -  15.11.2008 klo 15:00
Paikka:    TA203
Lisätietoja:    Sirkka-Liisa Eriksson, sirkka-liisa.eriksson@tut.fi
http://math.tut.fi/opettajakoulutus2008/